BENTENG

BENTENG lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Benteng. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2022 om 20:17 Bestelling niet compleet. Gebeld en zou worden geleverd. Nooit aangekomen en achteraf mail van thuisbezorgd ontvangen dat deel bestelling terug betaald werd.
27 mrt 2022 om 22:35 It was sooo annoying I ordered at 20:29 and they delivered my order at 22:35. 2 hours!!! Even restaurant delivered it at 21:00. I had to have a dinner at midnight. I tried to contact them but they never send me reply. It was my last order!
16 jan 2022 om 20:35 Duurde heel lang (70 minuten) en grootte van de portie viel ontzettend tegen.
11 jan 2022 om 11:59 Het eten was heerlijk zoals altijd maar er ontbrak een gerecht helaas. En dat is niet voor het eerst.
26 nov 2021 om 19:47 Smakelijke maaltijd, nog lekker warm. Terong was iets te hard. Goed verpakt. De bezorger leek mij klantvriendelijk.
14 okt 2021 om 10:03 Niet bezorgd. Zelf afgehaald!
15 aug 2021 om 21:00 Uitstekend zoals gewoonlijk
29 jul 2021 om 23:52 Rendang erg taai en hard. Gado gado weinig smaak. Bezorging oké
9 jun 2021 om 13:52 Nadat ik gelezen had dat dit de zaak is waar je eten moet halen/bestellen vond ik het toch wel een domper. Beetje smaakloos en de verpakking was ronduit slecht. Hele tas zat onder de saus/olie. Bezorging was wel heel snel.